Nu inför hösten så längtar jag efter lite nytt här på sidan. Alltså byter jag bilden i toppen, David har flashat sin rumpa alldeles för länge. Så nu testar jag lite nytt. Vilken gillar ni bäst? (OK, jag la med den gamla sist också. Jag tycker ju förstås den är rätt bra.) Alla bilder är klickbara.

masthead1.jpg
Den här bilden är tagen pisstidigt på morgonen i öknen utanför Dubai stad. Några rika snubbar luftade sina fyrhjulingar.

masthead.jpg
Jag själv arbetandes som fotoassistent på Mallorca tidigare i år.

masthead3.jpg
Fotograf Jocke Johansson plåtandes i ovan nämnda öken utanför Dubai stad. Det blåste rejält, därav huvudduken runt kameran.

masthead2.jpg
Dimma på stranden i San Pedro, Marbella.

masthead5.jpg
Det blåser knapp kuling på Björkfjärden i Mälaren.

masthead6.jpg
En skridskoåkare åker under Västerbron i Stockholm.

masthead4.jpg
Stockholms skärgård. Ett dopp vid Vidskär utanför Rumarö.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg