En säljare från Tre var just här och lurade på mina kollegor nya telefoner och abonnemang. Lurade, förresten, det är ju hyfsat konkurrenskraftiga priser de har på vanlig telefoni.

Personligen förhåller jag mig rätt passiv än så länge. Tjänsterna är fortfarande aggressivt ointressanta och dåligt utvecklade, och telefonerna lämnar övrigt att önska. Kanske kommer Sony Ericssons Z1010 vara roligare. Och gå att synkronisera med min Mac. Ska bli intressant att se hur kollegorna gillar att ligga i teknikens absoluta framkant. Själv testar jag just nu en Tre-lur för tidnigen Mobil. Och tänk, så spännande. Tjejerna på Big Brother blir fulla på en frimärksstor skärm för endast fem spänn. Folk är fan fullkomligt jäkla sjuka i huvudet. Men det är kanske inte Tres fel.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg