C och jag spenderade helgen hos hennes föräldrar i Kungälv. Vi tog bilen dit, och i höjd med Ödeshög började det snöa. Vi fikade på Fiket i Gränna, sedan körde vi ut på E4:an igen. En vanlig blick i backspegeln avslöjade en BMW 5-series baklyktor. Hmmm, fel. En blick till. Jajamen, bilen bakom oss snurrade på motorvägen. Tack och lov verkade den inte slå i räcket, och alla bakomvarande hann stanna när BMW:n stannade med nosen mot färdriktningen. Vi körde vidare.

När vi passerat Borås började bilarna i den mötande filen blinka åt oss. Vi saktade ner och körde förbi något som såg ut som ett parti bowling, fast käglorna var en Toyota, en Ford och en Volvo. Jajamen, blixthalka galore, och färden gick i 20 kilometer i timmen ett tag. Fulldubbat, smala däck och framhjulsdrift må vara tråkigt, men ack så säkert. Punton tog sig fram utan några som helst problem.

I Kungälv var det mat som gällde. Mysigt.

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg