Så. Båten läcker allt mindre och klarar sig numera på 12-voltspumpen. Det finns en träbåtsgud.

Veckorna innan sjösättningen var fånigt hektiska; som jobbnätter till 02.30 på morgonen förutom det vanliga livspusslet (yes, jag fick använda ordet!) med jobb och familj. Som den berömda löken på laxen höll vi också på att fiffa och moffa vår lägenhet för försäljning, samtidigt som vi försökte hitta något nytt boende. Så förlåt ifall vi varit frånvarande eller har haft väldigt mörka ringar under ögonen.

Idag var mäklaren här och fotograferade vår uppfräschade lya. Det kändes bra. Nu när allt sånt är klart kan vi börja jobba på ordentligt igen. Jag har fått ett nytt roligt projekt som ska levereras till Nutek innan midsommar. Passar fint. Nu ska vi bara hitta ett litet hus.

Men i morgon fredag drar vi till Sätra Brunn för att fira far som fyller 70. Härligt!

Andra bloggar om: , , , , ,

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg