Jo, jag har letat länge, provat Gallery, gjort album i Iview Media Pro och kollat runt efter lite andra fotoalbumlösningar. Fast inget har känts riktigt bra.

Kruxet har varit att jag skulle vilja ha en design snarlik bloggen, och varför inte med kommentarsfunktion och hela konkabaletten?

Nå, nu har jag som någon slags nödlösning snott koden från Pierres fotosajt (tack!) och börjat lägga upp några bilder. De är inte lika bra som Pierres, men jag lägger upp dem mest för att komma igång och plåta mer. Som en bilddagbok.
Sajten är inte klar, och rapportera gärna buggar ifall ni hittar dem. På agendan står till exempel möjligheten att se alla bilder månadsvis som tumnagelbilder, men jag ska fortsätta pillandet senare. Kanske i väntan på Gallery 2?

Kika gärna på wolfers.nu/bild.

dagens_041228_small.jpg

Relaterade inlägg:

  • Inga relaterade inlägg